11/29/2014

Mukavaa viikonloppua!

Tänään suunnataan Nokialle Tehdas 108:n design-myyjäisiin, joten mielenkiintoinen päivä tiedossa. Olen vain aina ollut siinä uskossa, että mitä vanhemmaksi tulee, sen vähemmän jaksaa jännittää. Niinpä, mutta minun tapauksessa taitaa olla asia toisin päin. Enkä osaa selittää sitä muulla tavoin kuin sillä, että olen vain niin ujo ja arka pohjimmiltani. Ja siihen päälle kun lisätään omien töiden markkinointi ja myynti niin voi pojat, kun jännittää!

Niin ja nyt löytyy facebookistakin room Q:n sivut, jonne päivitän aina uusimmat tuotteet sitä mukaan kuin niitä syntyy. Siellä ilmoittelen myös uusista jälleenmyyjistä ja nettikaupoista (ensimmäinen edelleen työn alla). Sinne vain sankoin joukoin!




Tämä vihreä herra matkusti Rovaniemelle Lyyn Puodin joulumarkkinoille ja tästä samankaltainen oranssi herra löytyy tänään täältä Nokialta.

11/28/2014

Tahdon!

Synkästä kelistä huolimatta, tänään oli hyvä päivä. Kohti parempaa huomista! Tahdon2013.


11/21/2014

Sormia ja sydämiä

Jotain pientä myytävää oli keksittävä tällekin joululle, joten kun viime vuonna tein avaimenperiä niin tänä vuonna virkkasin magneetteja. Itselläni on jonkinmoinen magneettifiksaatio ja kaikista matkakohteista (ja museoista) on löydettävä sellainen muistoksi. Ihan mukava (ja sekalainen) kokoelma koristaa jo jääkaapin ovea. Täytynee joskus esitellä se täälläkin.




Olen lauantaina 29.11 Nokialla Tehdas 108:n design-myyjäisissä ja joulukortteja saa nyt Tampereella Pajumajasta, Galleria Dadasta ja ateljeekadun osuuskunnan myymälästä. Nettikauppakin on tulossa!

11/16/2014

Nallet

Nämä serkukset syntyivät tilaustyönä toisille pikkuserkuksille. Toivomuksena oli rusetit, herkät värit ja muutenkin selkeä linja, jota parhaani mukaan toteutin. Extrahaastetta lisäsi leikittävyys, joten hyvin huolella ja jämäkästi yritin ommella kaikki palaset lujasti yhteen. Hmm, kuvaaminen vaan alkaa olla hankalaa meidän pimeähkössä asunnossa ja salamaa  kun en suostu käyttämään. Noup.





Varoituksen sanana loppuun: Nalle aiheisia päivityksiä tulossa piakkoin lisää..

11/12/2014

Joulukortit uunista ulos

Eilen sain hakea lopulliset kortit painosta ja iltapäivästä lähtikin jo ennakkotilaajien paketit postiin. Kaunis kiitos tilaajille.

Tässä vielä kuvat uunituoreista korteista ja uusista tuotelapuista.



















































Lauantaina kymmenestä kolmeen olen myymässä meidän "takapihan" vapaa-aikakeskuksen joulumyyjäisissä täällä Hervannassa. Myyntipöydästä löytyy korttien lisäksi uusinta Niiki ja Alvari-kirjaa ja pieniä virkkuutöitä. Tervetuloa! Kortteja ja muita juttuja voi tiedustella myös sähköpostilla.

11/07/2014

Uudet joulukortit!

Koevedokset jo nähneenä uskallan nyt julkaista uudet talvi- ja joulukorttini. Aiheena viime vuotiseen tapaan ovat touhuavat eläinhahmot. Tällä kertaa pupu ja kettu. Lisäksi hurahtaneena "trendikkäisiin" lasikupuihin oli pakko tehdä talvinen satumaailma ja piparkakkutalo kupujen alle. Kortit painetaan täällä Tampereella 300 grammaiselle ympäristöystävälliselle kartongille. 
Avaan muutaman viikon sisällä nettikaupan, mutta kortteja voi jo tiedustella sähköpostilla. Hinnat ovat 1,5 €/kpl ja kaikkia kuvia yhden kappaleen sisältämä (yht.8 kpl) korttilajitelma 10 €. Hintoihin sisältyy postikulut.





Marraskuun puolestavälistä alkaen kortteja saa täältä Tampereelta Ateljeekadun osuuskunnan Kehräsaaren myymälästä ja joulukuun alusta Rovaniemen Design Puodin joulumarkkinoilta kauppakeskus Revontulesta, mutta myyntipaikkoja tulee lisääkin. Ilmmoittelen niistä lähempänä!